How it works

Planning opmaken

Hou overzicht over de hele fabrieksvloer en volg de productie nauwgezet op. Definieer audits, maak de spot planning op en verlies geen enkel detail uit het oog. Productiemedewerkers krijgen direct te zien wanneer een 5s audit of usability test plaatsvindt met onze planning module.

image alt

Overzicht op de fabrieksvloer

Productieplanning op de werkvloer zoals je zelf wilt: vanuit audits, training of orders. Operatoren krijgen een volledig overzicht van wat er op de werkvloer gebeurd of moet gebeuren, op ieder moment.

image alt

Voeg eenvoudig audits toe

Kwaliteits-, onderhoud-, product- of 5s audits. Je kiest zelf welk type audit wanneer plaatsvindt. Het timeline overzicht helpt je makkelijker terugkerende audits in te plannen.

image alt

Order planning per dag, week of maand

Plan orders automatisch in. Elk order wordt opgevolgd en gaat precies op het juiste moment in productie. Productiemedewerkers werken altijd aan de juiste bestelling. De status van het order wordt steeds duidelijk in beeld gebracht.

image alt

Overzichtelijke operator training

Biedt zowel werknemers als management een gestandaardiseerde manier om training in te plannen. Onze planning tool houdt zowel rekening met de vaardigheden (skill matrix) van de medewerkers aan de productielijn, als met de beschikbaarheid van de medewerkers.

image alt

Verzamel alle taken in één agenda

Integreer met jouw kalender en elimineer duplicaties. Blijf van alles op de hoogte.

image alt