Maak de digitale sprong met Azumuta en Vlaio

wij vragen jouw subsidie aan

Ben je van plan om met jouw bedrijf een belangrijk digitaal transformatieproject uit te voeren dat op korte termijn tot implementatie leidt? Dan is deze subsidie misschien iets voor jou.

Afgelopen week lanceerde VLAIO een oproep om kmo’s de kans te geven hun digitale transformatie te realiseren met behulp van financiële overheidssteun. Een beslissing waar we met Azumuta volledig achterstaan!

Het gaat om een groeisubsidie voor bedrijven die de overgang willen maken naar een datagedreven organisatie. De digitaliseringsprojecten kunnen van toepassing zijn op al de aspecten van de bedrijfsvoering gaande van HR en personeelswerving, levenslang leren, (langer) kwaliteitsvol werken, productie, productontwikkeling, kwaliteitszorg, onderhoud,...

Kort samengevat:
  • Max. €50.000 subsidie
  • Waarvan max. €25.000 voor externe versterking en max. €25.000 voor eigen kosten
  • Max één subsidieaanvraag per kmo
Hoe aanvragen?

Projectaanvragen kunnen online ingediend worden vanaf 1 september. Alle informatie over de oproep en aanvraagprocedure: www.vlaio.be/digitaletransformatie. De deadline voor het indienen van de van deze subsidieaanvraag is 31 oktober 2020 om 12u00.

Digitalisering is vandaag niet meer weg te denken uit onze maatschappij en bedrijfsleven. Inzetten op het digitale biedt voor Vlaanderen enorme opportuniteiten voor zowel de maatschappij als de economie en kan een enorme productiviteitsverbetering realiseren.

Hoewel vandaag al verschillende goede digitale technologieën beschikbaar zijn, blijven veel ondernemingen nog achterop hinken inzake digitalisering.

Dus: denk je al even aan een nieuw digitaal project dat je wil implementeren in je onderneming, maar had dit niet direct de hoogste prioriteit? Hoera! Dit is hét moment om ermee van start te gaan! En we geven je graag een duwtje in de rug.