Voor operatoren en productieteams

Planning opmaken

Hou overzicht over de hele fabrieksvloer en volg de productie nauwgezet op. Definieer audits, maak de planning op en verlies geen enkel detail uit het oog. Productiemedewerkers krijgen direct te zien wanneer een audit, training of productieorder plaatsvindt met onze planning module.

image alt

Overzicht op de fabrieksvloer.

Productieplanning op de werkvloer zoals je zelf wilt: vanuit audits, training of orders. Operatoren krijgen een volledig overzicht van wat er op de werkvloer gebeurt of moet gebeuren, op ieder moment.

image alt

Voeg eenvoudig audits toe.

Kwaliteits-, onderhoud-, product- of 5s audits. Je kiest zelf welk type audit wanneer plaatsvindt. Het timeline overzicht helpt je makkelijker terugkerende audits in te plannen.

image alt

Order planning per dag, week of maand.

Plan orders automatisch in. Elk order wordt opgevolgd en gaat precies op het juiste moment in productie. Productiemedewerkers werken altijd aan de juiste bestelling. De status van het order wordt steeds duidelijk in beeld gebracht.

image alt

Overzichtelijke operator training.

Azumuta biedt zowel werknemers als management een gestandaardiseerde manier om training in te plannen. Onze planning tool houdt zowel rekening met de vaardigheden (skill matrix) van de medewerkers aan de productielijn, als met de beschikbaarheid van de medewerkers.

image alt

Verzamel alle taken in één agenda.

Integreer met jouw kalender en elimineer duplicaties.
Blijf van alles op de hoogte.

image alt

Capaciteitsplanning op maat.

Stem vraag en aanbod van capaciteit op optimale wijze op elkaar af. Ga na hoeveel medewerkers er beschikbaar zijn die in staat zijn om het werk uit te voeren. Krijg dagelijks een nauwkeurig overzicht van je capaciteitsplanning.

image alt