Top 10 manufacturing-focused podcasts you must follow in 2021

Top 10 manufacturing-focused podcasts you must follow in 2021

"Digitalisering" is een trend die al enkele jaren bekend is bij KMO's en productiebedrijven. Vandaag de dag is digitalisering niet meer weg te denken uit onze maatschappij en het bedrijfsleven. Door als bedrijf een volledige digitale transformatie te ondergaan, creëer je niet alleen meer kansen, maar realiseer je ook meer productiviteitsverbeteringen.

Hoewel er tegenwoordig verschillende geavanceerde digitale technologieën beschikbaar zijn, lopen veel bedrijven nog steeds achter op vlak van digitalisering. De zoektocht kan vaak moeilijk zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn en organisaties weten hierdoor niet waar eerst te beginnen.

Om fabrieken in dit proces te ondersteunen, hebben we onze "top 10" manufacturing-focused podcasts samengesteld over de belangrijkste trends in industrie 4.0 en de nieuwste digitale technologieën. Veel luisterplezier!

Top 10 manufacturing podcasts

1. The Industry 4.0 Podcast | Listen

Deze interessante podcast legt het belang uit van digitale transformatie in de maakindustrie en de impact ervan op de manier waarop bedrijven hun producten maken. Elke aflevering behandelt de nieuwste trends en technologieën die de hedendaagse bedrijfsomgeving volledig future proof maakt. Bedrijfsleiders, onderzoekers en opinieleiders spreken over belangrijke ontwikkelingen en hun ervaringen in de productie-industrie.

The Industry 4.0 Podcast

2. Making Chips | Listen

Sta je voor de uitdaging om jouw bedrijf om te vormen tot een smart factory? Deze wekelijkse podcast heeft als doel jouw productieleiding te verbeteren en oplossingen te vinden voor jouw digitale uitdagingen. Deze 45 minuten durende podcast is onderverdeeld in categorieën zoals leiderschap, processen, technologie, groei, personeel en community.

Making Chips podcast industry 4.0

3. Augmented | Listen

Wil je meer weten over de verhalen achter het nieuwe tijdperk van industriële operations en hoe technologie de wendbaarheid van operatoren zal verbeteren? De Augmented podcast beantwoordt al jouw prangende vragen zoals:

  • Wie leidt de digitale verandering?
  • Hoe blijf je op de hoogte van productie en industrie 4.0?
  • Wat is de volgende stap om een smart factory te worden?

Leer meer over de onderwerpen die de industrie op dit moment bezighouden.

augmented podcast industry 4.0

4. Industrial evolution | Listen

Technologie verandert in een snel tempo, maar veel industriële ondernemingen weten niet waar te beginnen. Ontdek van 's werelds toonaangevende innovators hoe vooruitstrevende bedrijven opkomende technologieën zoals VR, drones en 3D-printen kunnen gebruiken om competitief te blijven. Stay on track because the future is here!

podcast industry 4.0 industrial evolution

5. Cognite Convos | Listen

We staan aan de vooravond van enkele van de meest ingrijpende, impactvolle technologische transformaties die onze economieën in decennia hebben meegemaakt. De Cognite Convos podcast praat met productieleiders die werken aan de industriële digitalisering. Leer uit eerste hand hoe digitalisering hun industrieën transformeert en welke impact zij nu al zien - op operations, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

industry 4.0 podcast cognite convos

6. The Next Frontline | Listen

Maak kennis met de digitale -en bedrijfsleiders, investeerders en technologieontwikkelaars van vandaag die bouwen aan de toekomst van productie. Met deze podcast krijg je een voorproefje van wat er staat te gebeuren op het gebied van operational excellence, lean- en smart manufacturing, IoT, industrie 4.0 en het talent en de vaardigheden van Frontline Workers.

industry 4.0 podcast the next frontline

7. Lean Smarts Podcast | Listen

Geïnteresseerd in de belangrijkste lean trends? De Lean Smarts Podcast legt alle belangrijke principes van lean manufacturing uit in eenvoudige taal. Als u een lean denker wilt worden, is dit de podcast voor jou! Luister nu en verdiep je meer in lean manufacturing.

podcast lean management lean smarts podcast

8. Digital Transformation | Listen

De toekomst van productie is digitaal. Deze podcast verkent de voordelen van smart manufacturing, nieuwe technologie in productontwikkeling en de oplossingen die het biedt voor de industrie van industriële machines.

podcast digital transformation

9. Podcast 10 in 10 | Listen

Als je weinig tijd hebt, maar wel geïnteresseerd bent in power management technologie dan is dit de ideale podcast voor jou. Luister naar een interactieve discussie van 10 vragen die in 10 minuten worden beantwoord. Experts geven hun perspectief op belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op de productie-industrie.

industry 4.0 podcast

10. State of the Industry | Listen

Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van smart manufacturing en IoT (Internet of Things)? State of the Industry geeft een overzicht van experts die de impact van revolutionaire technologieën, personeels- en talentkwesties, en wereldwijde zakelijke trends onderzoeken. Het is jouw gids voor de toekomst van smart manufacturing.

podcast state of the industry smart factories

Azumuta leading the way in digitization

Wij bij azumuta maken het onze topprioriteit om op de hoogte te blijven van de nieuwste industrie 4.0 trends om onze klanten de beste service te geven. Dit stelt ons in staat om ons systeem up-to-date te houden.

Klaar om de volgende stap te zetten om een smart factory te worden? Azumuta heeft een volledig modulair systeem ontwikkeld dat jouw productievloer vandaag al volledig kan digitaliseren. Benieuwd naar wat Azumuta voor jou kan betekenen? Contacteer ons voor meer informatie en wij helpen jou met al jouw vragen.