Werkinstructietalen configureren
De talen die u hier configureert bepalen welke talen beschikbaar zijn bij het vertalen van werk instructies en andere inhoud, bijvoorbeeld in Algemeen en Beelden. Ze bepalen ook welke opties een gebruiker kan kiezen als zijn of haar Inhoudstaal, zie gebruikersaccounts beheren op een werkruimte.
Dit staat los van de Interface-taal van een gebruiker, die de taal van de Azumuta-interface zelf bepaalt en niet beperkt is tot de hier geconfigureerde talen.
Deze instelling is alleen beschikbaar voor beheerders die toegang hebben tot Instellingen onder Beheer. Lees meer over gebruikersrechten voor het tabblad Beheer.
Taalinstellingen openen
- Klik op Instellingen onder Beheer.
- Klik op Talen onder Algemeen.
Een taal toevoegen
- Klik op Taal toevoegen....
- Selecteer een taal uit de lijst.
- Bevestig om de taal toe te voegen.
De nieuwe taal wordt onderaan de lijst toegevoegd en is direct beschikbaar overal waar vertaalbare inhoud wordt ingevoerd.
Een taal verwijderen
- Open naast de taal het ⋮ (driepuntjes) menu.
- Klik op Verwijderen....
- Bevestig het verwijderen.
U kunt de laatste resterende taal niet verwijderen; er moet ten minste één taal blijven geconfigureerd. Als u de taal verwijdert die een gebruiker als zijn of haar Inhoudstaal heeft ingesteld, wordt die Inhoudstaal automatisch omgeschakeld naar de standaardtaal van de werkruimte.
Het verwijderen van een taal verwijdert geen reeds ingevoerde vertalingen voor die taal. Als u de taal later weer toevoegt, zijn die vertalingen opnieuw beschikbaar.
Talen herschikken en standaard instellen
Gebruik de pijlen omhoog en omlaag naast een taal om de positie in de lijst te wijzigen. De eerste taal in de lijst is de standaard, aangegeven met het label (default).
Er is geen aparte "set as default" actie, dus om de standaardtaal te wijzigen, verplaatst u een andere taal naar de bovenkant van de lijst.