Apparaatinstellingen: Werkinstructies
Toegang tot de apparaatinstellingen voor werkinstructies
- Klik op Apparaten onder Beheer.
- Klik naast het apparaat dat u wilt configureren op het ⋮ (icoon met drie puntjes).
- Klik op Apparaat bewerken.
- Klik op het tabblad Werkinstructies.
Wat zijn de mogelijke configuratieopties?
- Als u dit aanvinkt, slaan alle werkinstructies die op dit apparaat worden geopend het eerste instructieblok over en gaan ze direct naar de eerste instructiestap. Als er instructiestappen op dit apparaat zijn die onderdelen/uitrusting/symbolen bevatten, raden wij aan deze optie niet aan te vinken.
- Selecteer wie de instructiestappenlijst mag zien. Een instructiestappenlijst toont alle stappen van een werkinstructie en een gebruiker kan door deze lijst scrollen. Zie de afbeelding hieronder waar deze zich bevindt:

- Geef aan of de instructiestappenlijst (de functie genoemd onder nr. 2) standaard voor iedereen ontoegankelijk is. Als u wilt dat gebruikers op dit apparaat altijd de bestaande volgorde van instructiestappen aanhouden (en niet tussen instructiestappen springen), vink dan deze optie aan.
- Geef aan of de instructiestappenlijst (de functie genoemd onder nr. 2) ook een tijdstudie onder elke instructiestap weergeeft. Zie de afbeelding hieronder hoe dit op dit apparaat verschijnt wanneer deze optie is aangevinkt:

- Geef aan of de fast forward-modus verborgen moet zijn. Als u niet wilt dat een gebruiker (ongeacht het vaardigheidsniveau) een instructiestap overslaat, vink dan deze optie aan. De fast forward-modus bevindt zich rechtsboven in het scherm, zoals in de afbeelding hieronder:

- Geef aan of u een timer op elke instructiestap wilt (gebaseerd op de tijdstudie van die instructiestap). Als deze is geactiveerd, verschijnt deze als volgt:

- Geef aan of het scherm van de gebruiker automatisch naar de volgende instructiestap moet gaan zodra de timer (functie genoemd onder nr. 6) is verlopen. (Deze functie geldt niet voor instructiestappen met een productcontrole).
- Selecteer wie hun ingediende antwoord bij een productcontrole kan bewerken.
- Geef aan of de schermpauze-functie geactiveerd moet worden.
- Geef aan of een gebruiker automatisch wordt uitgelogd wanneer die gebruiker een werkinstructie afrondt. Deze functie is handig als veel verschillende gebruikers dit apparaat gebruiken en elke gebruiker slechts één specifieke werkinstructie hoeft uit te voeren.
- Als u klaar bent met uw bewerkingen, klik op Opslaan. Als u uw wijzigingen wilt annuleren, klik dan op Annuleren.
