Bewerk of verwijder een geplande training
Een geplande training bewerken
U kunt nog steeds veel onderdelen van een geplande trainingsactiviteit bewerken met de training-editor. Om deze te openen:
- Klik op Skill Matrix & Trainings in de zijbalk van de startpagina.
- Klik op Planning.
- Selecteer het planning-tabblad waarin de training staat.
- Klik op de geplande training die u wilt bewerken (weergegeven als een stip).
- Daar kunt u het volgende toevoegen/bewerken door op de betreffende elementen in de editor te klikken:
- De datum en tijd van de training (vergeet niet op Datum opslaan te klikken nadat u datum en tijd hebt aangepast)
- De werkinstructie van de training
- De trainingsplek (de map)
- De trainer
- De trainergroep (als de trainers uit meer dan één persoon bestaan)
- De deelnemers
- Aanvullende opmerkingen
- Een herinnerings-e-mail aan de trainers en/of deelnemers om te voorkomen dat zij deze geplande training vergeten
- De varianten en parameters die aan deze training zijn gekoppeld (u moet eerst op het ⋮-pictogram naast de datum en tijd van de training klikken en vervolgens op Varianten en parameters bewerken om deze optie te openen)
- De optie om de gemiddelde waarden, ingevoerd bij numerieke controles, schuifcontroles en scorecontroles, op deze training opnieuw te berekenen, die weergegeven kunnen worden als het evenementbijschrift (u moet eerst op het ⋮-pictogram naast de datum en tijd van de training klikken en vervolgens op Samenvatting opnieuw berekenen om deze optie uit te voeren)
Een geplande training verwijderen
- Klik op Skill Matrix & Trainings in de zijbalk van de startpagina.
- Klik op Planning.
- Selecteer het planning-tabblad waarin de training staat.
- Klik op de geplande training die u wilt verwijderen (weergegeven als een stip).
- Klik op het ⋮-pictogram.
- Klik op Verwijderen.
- Klik nogmaals op Verwijderen.
Een terugkerende training gelijktijdig bewerken/verwijderen
- Klik op een training die is gepland via de functie terugkerende training.
- Klik op het ⋮-pictogram naast de datum en tijd van die training.
- Klik op Terugkerende gebeurtenissen selecteren.
- Breng uw wijzigingen aan, of klik op Alles verwijderen om ze te verwijderen.