Een module/add-on/functionaliteit verbergen en weer zichtbaar maken in uw werkruimte
In Azumuta kunt u één of meerdere modules/add-ons/functies verbergen voor uw werkruimte. Als een module/add-on/functionaliteit verborgen is, kan niemand in uw werkruimte er toegang toe krijgen. Sommige gebruikers willen dit om de volgende redenen:
- Om tijdelijk de complexiteit van het platform te verminderen bij het inwerken van nieuwe medewerkers.
- Om ongeautoriseerde toegang tot bepaalde modules/add-ons/functionaliteiten te voorkomen.
- Om een specifiek probleem/fout op het platform te onderzoeken.
- En om diverse andere mogelijke redenen.
Natuurlijk kunt u verborgen items op elk moment weer zichtbaar maken.
Een hele module/add-on verbergen in uw werkruimte
Hierdoor verbergt u een hele module/add-on (en al zijn functies) voor uw werkruimte. Zo doet u dat:
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rights.
- Selecteer het tabblad met de naam van de module/add-on die u wilt verbergen.
- Klik op het eye-pictogram naast General. Kies vervolgens een van de volgende opties:
- Als u Disabled kiest, wordt die module/add-on verborgen.
- Als u Disabled with teaser kiest, worden alle functies van die module/add-on verborgen en vervangen door een teaser voor die module/add-on. Bijvoorbeeld, de afbeelding hieronder toont de teaser van de Audits & Digital Checklists-module:
Note: In tegenstelling tot de 4 modules en de Continuous Improvement add-on is er geen apart module/add-on-tabblad voor de Dashboards add-on. Als u de Dashboards add-on volledig uit uw werkruimte wilt verbergen, moet u deze als functionaliteit verbergen op drie afzonderlijke tabbladen: de tabbladen Quality Management, Audits & Digital Checklists en Continuous Improvement. Raadpleeg hieronder de sectie om te zien hoe u een functionaliteit uit uw Azumuta-werkruimte kunt verbergen.
Een functionaliteit verbergen in uw werkruimte
Naast het verbergen van een hele module/add-on kunt u ook een Azumuta-functionaliteit (bijv. docx reporting, time study, enz.) verbergen voor uw werkruimte. Zo doet u dat:
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rights.
- Klik op het module/add-on-tabblad waarin de functionaliteit staat die u wilt verbergen.
- Klik op het eye-pictogram naast het onderwerp-tabblad met de naam van de functionaliteit die u wilt verbergen. Kies vervolgens een van de volgende opties:
- Als u Disabled kiest, wordt die functionaliteit verborgen.
- Als u Disabled with teaser kiest, wordt die functionaliteit verborgen en vervangen door een teaser van die functionaliteit. Bijvoorbeeld, de afbeelding hieronder toont de teaser van de Time Study-functionaliteit:
Een verborgen module/add-on/functie weer zichtbaar maken in uw werkruimte
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rights.
- Navigeer naar het tabblad/onderwerptabblad met de naam van de module/add-on/functionaliteit die u weer zichtbaar wilt maken.
- Klik op het crossed eye-pictogram (als het verborgen was) of op het upwards arrow-pictogram (als het verborgen was met een teaser).
- Klik op Enabled.

