Beveiliging tegen onbedoeld verwijderen
We hebben een beveiligingsmechanisme toegevoegd om te voorkomen dat werkinstructies, mappen en artikelcategorieën in uw werkruimte per ongeluk worden verwijderd.
Voortaan moet u, voordat u een item verwijdert, de naam ervan typen ter bevestiging. Zo is er een extra beveiligingslaag om te garanderen dat alleen de bedoelde items worden verwijderd.
Klik op de onderstaande links voor onze handleidingen over:
